Lezingen in Zeist en Driebergen bij actuele tentoonstellingen 2020 – 2021. Nieuwe data!

De lezingen worden gehouden met een beperkte inschrijving en voldoende ruimte in de zaal om te voldoen aan de Corona voorschriften. Hierdoor is ook voorinschrijving verplicht.

Als vervolg op mijn lezing over de Grote Suriname tentoonstelling geef ik een lezing bij de tentoonstelling over de Surinaamse school die dit najaar in het Stedelijk op het programma staat; het belooft – zeker ook gezien de actuele BLM discussie – een interessante en kleurrijke expositie te worden.

In de Oosterkerk te Zeist, Woudenbergseweg 44, 3701 BC Zeist (ingang Laantje zonder eind): Vrijdagmorgen 16 april om 10:00 uur.
In de Cultuurhoek Driebergen Engweg 14, 3972 JH Driebergen-Rijsenburg:
woensdagmorgen 14 april om 10:00 uur.

Hier inschrijven voor de lezing

Voor het nieuwe jaar 2021 staan in april lezingen over de tentoonstelling Slavernij die dan in het Rijksmuseum is te zien op mijn programma.

Lezingen bij deze tentoonstelling zijn uitgesteld en worden waarschijnlijk in mei gegeven.

Hier inschrijven voor de lezing

Tot besluit van de cyclus lezingen keren we terug naar het Catharijneconvent voor een bijzondere special over Maria Magdalena, waarover in de loop van het seizoen meer op deze site kunt lezen. De tentoonstelling is uitgesteld maar de lezing over Maria Magdalena laat ik natuurlijk niet schieten. In de herfst zal een lezing over deze bijzondere vrouw een mooi begin zijn van het van het nieuwe seizoen! 

Hier inschrijven voor de lezing